woensdag 24 mei 2017

Wegens succes op herhaling: 14 juni Sauerpower fermenteer-workshop bij Dille&Kamille.

De eerder gehouden Sauerpower-workshop op 3 mei was al snel volgeboekt, daarom is op 14 juni voor geïnteresseerden nog een kans om mee te doen.


Fermenteren is een van de oudste manieren om voedsel te conserveren. Voedsel wordt beter verteerbaar en voedingsstoffen worden beter door het lichaam opgenomen.
In deze workshop belicht Christel Burghoorn verschillende vormen van fermentatie.

Tijdens de workshop gaan we verschillende zelfgemaakte varianten zuurkool en kimchi (pittig Koreaans tafelzuur) proeven en maken.
Daarnaast wordt een uitleg gegeven over Kombucha en zuurdesem, waarvan geïnteresseerden ook een starter kunnen krijgen om thuis mee verder te werken.

Kosten: €45,00 inclusief alle ingrediënten en de benodigde inmaakpotten die je na afloop, gevuld met je zelfgemaakte zuurkool en kimchi mee naar huis neemt.
Let op: Deelname alleen na inschrijving van te voren!
Locatie: Achterin de Dille & Kamille winkel aan de Langestraat 47B in Enschede op 14 juni 2017. Inloop is vanaf 18:30, de workshop is van 19:00 tot 22:00 uur.


Voor verdere informatie en inschrijving, mail of bel Christel Burghoorn:
enjoythecrisis@gmail.com
0628891310.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen