maandag 17 juni 2013

Vrimibo bij ETC 21 juni vanaf 16:00 u.


Komende vrijdag 21 juni 2013 is bij Enjoy the Crisis vanaf 16:00 uur weer een vrijdagmiddagborrel met eigen inbreng. Ik heb wel drankjes in de koelkast voor vaste lage vergoeding, maar je mag ook zelf drankjes waar je zin in hebt, of wilt delen meenemen. Hapjes ook zelf meenemen. Bij het Balengebouw werkte dit tijdens de Twente Biennale ook heel goed de afgelopen weken. Nu hier in de gezellige omgeving van de Noorderhagen 13 / Fabrieksschool, met de prachtige nieuwe expositie van Jurgen Kuipers, en in geval van slecht weer mogelijkheid om binnen te vieren. Je bent welkom vanaf 16:00 uur tot .... nader in te vullen.


Opening expo Objects & Vehicles 15 juni 2013 foto's

De opening van de expositie van Jurgen Kuipers was erg leuk.
Zo leuk dat ik weer vergat foto's te maken. Gelukkig had Paul Clason dat wel gedaan, en mag ik zijn foto's gebruiken, waarvoor dank.

Het werk van Jurgen komt erg mooi tot zijn recht in de ruimte, en geeft een breed beeld van waar hij mee bezig is. Jurgen was tijdens de opening aanwezig, en gistermiddag ook. Het was heerlijk weer waardoor veel mensen ook lang na bleven plakken in de voortuin van de Fabrieksschool. Dj Easy draaide heerlijke muziekjes en Jelle Jonkman was voor de opening de barman, waarvoor nogmaals dank. Ook dank aan alle bezoekers door wie het weer een gezellige drukte was. De expositie is nog tot en met 14 juli op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13:00 tot 17:00 uur te bezoeken. Wacht niet te lang want het is al weer zo een maand verder.

Christel tijdens openingspraatje. Foto Paul Clason.

Jurgen Kuipers bij zijn houten Lowrider Sawyer waarmee hij een design-award gewonnen heeft in Taiwan.
Foto Paul Clason.

vrijdag 7 juni 2013

TweTweBiVriMiBo (tweede Twente Biennale Vrijdag Middag Borrel)

Wegens groot succes doen we het nog een keer!
Vanmiddag vanaf 16:00 uur aan de 11 meter tafel tussen het Balengebouw en Huis van Tuinen:
de Tweede Twente Biennale Vrijdag Middag Borrel.
Aanwezig : Tafel, zon en gezelligheid.
Zelf meebrengen: Drankjes en hapjes waar je zin in hebt (de Jumbo supermarkt is heel dichtbij)
Dus, wie zin heeft, kom ook!


donderdag 6 juni 2013

Uitnodiging expositie Objects & Vehicles - Jurgen Kuipers


Nieuwe expo bij ETC: Objects & Vehicles - Jurgen Kuipers


Vanaf volgende week zaterdag is er weer een expositie bij Enjoy the Crisis Toonzaal voor Kunst. Namelijk de expositie Objects & Vehicles van Jurgen Kuipers. Momenteel is er nog werk van hem te zien bij de Twente Biennale in het Balengebouw. De opening bij Enjoy the Crisis is op zaterdag 15 juni van 16:00 tot 20:00 uur. Meer info in volgende bericht. Welkom.

Zie voor meer info over Jurgen Kuipers ook zijn site:
www.jurgenkuipers.com