woensdag 18 januari 2012

Nieuwe expositie: 'Verstaling' van Mirjan Koldewij.





Vandaag heeft Mirjan Koldeweij haar expositie ingericht. Komende zaterdag is de opening van 17:00 tot 19:00 uur. Hier alvast een indruk, maar kom vooral zaterdag ook langs. Mirjan is dan zelf ook aanwezig.

zondag 8 januari 2012

Foto's van de finissage van Native Enschede - Sonna Krom





De finissage van de expositie 'Native Enschede' van Sonna Krom van gisteren was een groot succes. Na de inleidende voordracht door Feya Wouda onthulde Sonna het schilderij waar zij tijdens de tentoonstelling aan doorgewerkt had. De onthulling van 'de Krim, portret van een volksbuurt' en het daarop volgende feest werd door vele bezoekers bijgewoond. De sfeer was erg goed en gezellig. Er was live gipsy jazz muziek, en ook Paula krom die een aantal nummers zong met de muzikanten. In de andere ruimte speelde Dj Richie voor deze gelegenheid geselecteerde bijpassende muziek. Om 22:00 uur werden de laatste gasten (waaronder Sonna zelf)naar buiten geveegd.

Vandaag was de laatste dag van de expositie, en aan het eind van de dag stond de teller op 287 bezoekers.
Hartelijk dank aan Sonna voor deze bijzondere expositie.

De foto's zijn gemaakt door Jurgen Kuipers.

zondag 1 januari 2012

7 januari 2012:

Komende zaterdag 7 januari, is de Nieuwjaarsborrel van Enjoy the Crisis/ Finissage van 'Native Enschede', de expositie van Sonna Krom.
Sonna heeft tijdens de duur van de tentoonstelling in de expositieruimte doorgewerkt en op deze dag is de onthulling van het eindresultaat.
Van 16:00 tot 20:00 uur bent u welkom om langs te komen, het nieuwe jaar in te luiden, meegenieten van life en dj muziek, kunst, en goed gezelschap.