zaterdag 26 maart 2011

Tan Dun: Water Concerto

Tan Dun, Water- en Paper-concerto

Vanavond speelt het Orkest van het Oosten in het Muziekcentrum in Enschede composities van Tan Dun, het Waterconcerto en het Paperconcerto onder leiding van Tan Dun zelf. Tan Dun is de Chinees-Amerikaanse componist die onder andere filmmuziek heeft gemaakt voor 'Crouching tiger, hidden dragon'. Vanavond composities waarin naast de gewone instrumenten ook water en papier worden bespeeld.
Ik heb begrepen dat er nog kaartjes te krijgen zijn, dus als je ook deze bijzondere avond wilt bijwonen, grijp je kans. Ik ga er in elk geval heen(met hartelijk dank aan Therése voor de kaarten).


dinsdag 22 maart 2011

Tip om te bekijken

Hele mooie site gevonden met prachtige kunstwerken!
Kijk op http://sweet-station.com/

Zondag 3 april Culturele Zondag in Enschede

3 april is de volgende Culturele Zondag van Enschede. Hieraan wordt meegewerkt aan vele kunstenaars en Culturele instellingen en bedrijven. Ikzelf doe ook mee, dus bekijk de informatie en kom kijken in de binnenstad van Enschede.

Christel Burghoorn.

http://www.culturelezondagenschede.nl/banners/banner_cz_250x250.gif

zondag 20 maart 2011

Allerlaatste kans!


Vandaag is de laatste kans om de expositie 'Men only' van Debbie Voerman te bezoeken.
Tot zover zijn er 172 bezoekers geweest en nummer 180(en 190....) krijgt gratis de Enjoy the Crisis kalender mee naar huis. Dus geniet van het mooie weer, wandel even de stad in en kom langs bij Enjoy the Crisis.

Memento Exhibition: AWARDS

Vanaf eind mei wordt de expositie MEMENTO III gehouden bij Enjoy the Crisis, boekhandel Broekhuis en fotogalerie Objectief.
Enjoy the Crisis feliciteerd de oprichters met het winnen van deze 'Orange Carpet Award 2011!

Memento Exhibition: AWARDS: "WELL DONE MEMENTO III The Nuffic 'Orange Carpet Award 2011' AKI in the Netherlands has been awarded this for the University who has tak..."

zaterdag 19 maart 2011

laatste weekend Men only-Debbie Voerman


En het is alweer het laatste weekend van de expositie Men only van Debbie Voerman.
De expositie is tot zover goed bezocht. De teller staat nu op 155 bezoekers. Als aanmoediging om nog even van deze laatste dagen gebruik te maken. Krijgt de 160ste bezoeker gratis een mooie Enjoy the Crisis kalender aangeboden. En daarna de 170ste, 180ste en ga zo maar door. Voor andere bezoekers heb ik 'm te koop voor €15,-(in plaats van €19,95). Debbie Voerman is ook met een van haar werken in de kalender opgenomen. Vandaag en morgen is Enjoy the Crisis van 13 tot 17 uur geopend voor bezoekers.